Minimalisme, Persoonlijk, Zero waste

Vloggers die inspireren

Het heeft jaren geduurd, maar ik volg inmiddels een aantal vloggers op YouTube. In eerste instantie interesseerde mij het helemaal niet zo. Ik kende vooral vloggers die shoplogs maakten of lieten zien wat ze hadden opgemaakt die afgelopen maand. Deze video’s zijn heel populair en dat vind ik helemaal prima, maar het is zo niet mijn ding! Maar ik heb inmiddels een aantal vloggers die mij inspireren en waar ik graag naar kijk en luister.

Mayim Bialik (Amy Farrah Fowler)

Of je nu The Big Bang Theory kijkt of niet, Mayim Bialik – ook bekend als de super slimme Amy Farrah Fowler – is moeder, vegan, religieus én wetenschapper. Ze heeft haar kinderen jaren thuis les gegeven, heeft overal een mening over maar weet die zo netjes te brengen dat je haar begrijpt ook al ben je het niet met haar eens (hoewel ik haar eigenlijk altijd begrijp).

Daarnaast is ze ook nogal hilarisch! Ze is gescheiden, heeft PMS en anxiety (ik kan nooit het goede Nederlandse woord bedenken als ik het nodig heb) en weet dit goed uit te leggen op een serieuze en grappige manier. Echt een aanrader!

Pick Up Limes

Ze woont in Nederland maar komt uit Canada. Sadia van Pick Up Limes is plantaardig diëtist met een prachtige website. Haar vlogs zijn een inspiratie op het gebied health, wellness, minimalisme en nutrition. Ze legt alles uit in begrijpelijke taal en creëert de heerlijkste recepten.

The Fairly Local Vegan

Ze zit onder de tatoeages, is vegan, zero waster en gewoon super grappig. Ondanks dat ze coeliakie én de ziekte van Crohn heeft ziet ze overal de lol van in, heeft ze drie prachtige kinderen en vlogt over wat haar inspireert en hoopt daarmee andere te inspireren. Ik vind haar enorm grappig en is aanstekelijk.

Of het nu gaat over voeding, zero waste of minimalisme… ze is zeker een bron van inspiratie!

Sustainably Vegan

Deze dame vind ik zo rustgevend om naar te luisteren! Ze praat rustig, haar accent is prachtig en haar ideeën inspirerend. Ze heeft zoveel te vertellen, met name over minimalisme en zero waste. Als beginner is het soms fijn om geïnspireerd te worden door mensen die al langer bezig zijn met duurzaamheid.

Welke vloggers zijn nog zeker de moeite waard om te bekijken? Let me know!

Wil je meer lezen en op de hoogte blijven? Volg ons dan op Social Media.
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *